HR-resurs till LFV i Malmö

HR-resurs till LFV i Malmö

Koncern HRs uppdrag är att leda, driva och utveckla verksamheten ur ett HR-perspektiv och bidra till samhällsnytta genom att Luftfartsverket når sina mål.

Arbetsbeskrivning

Det huvudsakliga arbetsområdet handlar om att ansvara för LFVs övergripande rekryteringsarbete. I rollen ingår att uppdatera, kvalitetssäkra och jobba för att alla inom LFV arbetar på ett enhetligt sätt med rekrytering.

Utöver området rekrytering ansvarar man, tillsammans med representanter från LFVs kommunikationsavdelning, för LFVs Employer Branding-arbete. Det innebär att planera och ta fram tidplaner och aktiviteter för arbetet samt att vara ute och representera LFV i olika sammanhang.

I rollen har man ett särskilt ansvar för rekryteringen av elever till LFVs och Försvarsmaktens utbildning av flygledare. Flygledarutbildningen genomförs på vår delägda flygledarskola EPN som är placerad på Sturup flygplats. Inom området elevrekrytering ingår följande arbetsuppgifter:
  • Sammanställa behov, planera och fördela elevplatser i samarbete med LFVs utbildningsenhet.
  • Ansvara för hela rekryteringen av flygledarelever från annonsering till slutligt urval och antagning.
  • Vara kontaktperson för eleverna under utbildningstiden samt vara kontaktperson mot Försvarsmakten
  • Ansvara för samarbetet mellan EPN, utbildningschefer, mottagande enheter samt LFVs utbildningsenhet
  • Hantera budget och fakturor knutna till aktiviteterna
Kvalifikationer

För att passa in i rollen ser vi att du har:
  • Gediget intresse för och vana av att planera och genomföra rekryteringar och intervjuer
  • God kunskap om och erfarenhet av rekrytering och selektion mot tjänster som har särskilda krav, tex förmågekrav, medicinska krav etc
  • Högskoleutbildning inom beteendevetenskap/HR/sociologi eller motsvarande erfarenhet förvärvad i yrkeslivet
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Erfarenhet av att arbeta med Employer Branding
Som person ska du vara strukturerad och ha mycket god planeringsförmåga. Det behövs en stor egen drivkraft, mycket bra samarbetsförmåga samt att vara noggrann och kunna fatta beslut. Personen vi söker ska vara utåtriktad, bra på att bygga relationer och vara van vid att representera sitt företag, t.ex. på externa event.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. Våra flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och vi fortsätter att driva digitaliseringen inom flera olika områden. Genom olika samarbeten är vi med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har 1 100 anställda och en omsättning på 3,3 miljarder kronor. LFV är certifierat enligt ISO9001 & 14001 samt uppfyller kraven för ISO27001 & 15489.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö eller Norrköping. Innan anställning genomför vi drogtest och eventuellt säkerhetsprövning.

Sista ansökningsdag: 2019-01-13 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök via www.randstad.se

För information: Kontakta Harriet Törnkvist på mail harriet.tornkvist@randstad.se