Redovisningskonsult Rådgivare

Redovisningskonsult Rådgivare

Kort om tjänsten

Till Ludvig & Co i Malmö söker vi en erfaren redovisningskonsult som kommer att ansvara för redovisning, bokslut samt ekonomisk rådgivning till sina kunder. Med proaktiv rådgivning hjälper du dina kunder att utveckla sina verksamheter. Kontoret finns i ljusa, fina lokaler i Västra Hamnen med en fantastisk utsikt.

Sökord: ekonomi, ekonom, finans, redovisningsbyrå, redovisningsekonom, företagsekonomi, redovisning, accountant, civilekonom, ekonomijobb, ekonomikonsult, revisor, deklaration, affärsrådgivning, affärsrådgivare, ekonomistyrning, affärsutveckling, skatterådgivning, skatterådgivare

Om verksamheten

Därför kommer du att trivas i denna tjänst:
Ludvig & Co växer och behöver fler medarbetare. Vi har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, vi kan hjälpa alla från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort företag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

På kontoret i Malmö kommer du att samarbeta med ekonomer, jurister, mäklare och affärsrådgivare.
För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara. Läs mer på www.ludvig.se/kontor/malmo

Mer om tjänsten

I nära samarbete med dina kunder kommer du att arbeta med kvalificerad rådgivning i syfte att främja kundernas verksamhetsutveckling. Du kommer att bistå med löpande bokföring, årsbokslut och deklarationer. Du arbetar nära dina kunder och hjälper dem med effektiva redovisningsupplägg, företagsekonomiska analyser, kalkyler och proaktiv rådgivning.

Här får du en fantastisk chans att utveckla dig själv och dina kunder eftersom du även har tillgång till jurister, mäklare och affärsrådgivare på kontoret. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Anställningens omfattning är heltid och tjänstgöringsort är Ludvig & Co:s kontor på Dockplatsen 1 i Malmö.

Din profil

Du är en erfaren och självgående redovisningsekonom med relevant ekonomisk utbildning i bagaget. Du har fått din erfarenhet från arbete med redovisning på en ekonomifunktion, revisions- eller redovisningsbyrå. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning och av konsultrollen.
Du upprättar självständigt löpande redovisning, bokslut och deklarationer och du är tillräckligt erfaren för att fungera som bollplank till övriga medarbetare på kontoret.

Är du redan är auktoriserad redovisningskonsult är det en merit. Meriterande är också erfarenhet av ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning, liksom att du arbetat med års- och koncernredovisning i regelverket K3.

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster vill vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant.

För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling.
Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 januari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork +46 708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)