Revolutionär regionansvarig, RÅSAFT

Revolutionär regionansvarig, RÅSAFT

Vi på RÅSAFT har vårt eget presseri strax söder om Stockholm. Här pressar vi dagligen färska frukter och grönsaker till juice som vi valt att kalla RÅSAFT. Vår stora ambition är "RÅSAFTREVOLUTION!" att förändra juicemarknaden i grunden! Detta gör vi genom stark närvaro i butik och får konsumenten att smaka och förstå skillnaderna samt fördelarna med helt obehandlad juice! Vi söker dig - en driven regionansvarig som vill vara med oss på vår snabba tillväxtresa!

Vi levererar i lätta (B-kort, 3,5 ton) skåpbilar med kyla. I dagsläget har vi 4 rutter i Skåne vilket minst ska dubblas de närmsta åren.

Du skall vara en naturlig ledare och trivas i en miljö med högt tempo. Du är positiv och lösningsinriktad och den som bidrar till en härlig atmosfär.

Du är noggrann, handlingskraftig, förändringsbenägen och uthållig. Du skall heller inte vara främmande för att själv kavla upp ärmarna och leverera ut RÅSAFT för att få ut den i tid om något oförutsett inträffar.

RÅSAFT är i princip den enda juicen idag som är helt obehandlad och pressad i Sverige, vi har växt snabbt de senaste åren men det finns så oerhört mycket kvar att göra! Revolutionen står för dörren! Vi söker dig som har stor passion för hälsa och välbefinnande samt verkligen vill göra skillnad genom att säkerställa att fler och fler kan konsumerar en helt obehandlad juice där allt det nyttiga med frukt och grönt finns kvar.

Då vi är ett familjeföretag i tillväxt är det viktigt att du är självgående och strukturerad. Du kommer ha ansvar för budget, löpande bemanning, rekrytering, upplärning av nya kollegor samt vara den som är en starkt framåtlutad kraft i revolutionen där det finns all möjlighet att avancera under resans gång.

Du kommer leda ett säljande distributionsteam om 6 personer idag som skall dubblas de närmsta åren. Revolutionen handlar om att bygga ett starkt team och serva butikerna med obehandlad juice där både butik och konsumenten är vinnare i form av bättre ekonomi samt godare och nyttigare juice!

Let the revolution begin!

RÅSAFT - Sveriges färskaste presseri!

100% RÅSAFT - Inget annat.

www.RÅSAFT.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.råsaft.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett litet presseri som ligger i Tumba. Här pressar vi dagligen färska frukter och grönsaker till råsaft som vi sedan själva levererar direkt till våra kunder. Vår stora ambition är att förändra juicemarknaden i grunden, få konsumenterna att smaka och förstå fördelarna med helt obehandlad råsaft!