Driven utesäljare till Logimark AB

Driven utesäljare till Logimark AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker nu dig som vill ta dig an en ny utmaning och som har det där extra drivet! Du kommer att arbeta som utesäljare med fokus på företagets bläcksegment. I yrkesrollen kommer du förbättra för kundernas verksamheter genom din tekniska rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer att ingå i ett litet team som stöttar varandra och alltid ställer upp där det behövs. Hela företaget genomsyras av en familjär känsla och omtanke om kollegor och medarbetare. Du kommer att utgå från kontoret i Malmö och dina kunder befinner sig runt om i Sverige.

I tjänsten som utesäljare ingår följande arbetsuppgifter:
  • Daglig kontakt med kunder genom kundbesök, telefon och mail
  • Genomföra behovsanalyser för att kunna erbjuda den optimala lösningen
  • Skicka offerter
  • Orderhantering
  • Kontakt med leverantörer
Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att arbeta mot en budget. Logimark AB erbjuder utbildningar för att du ska bli en nyckelspelare i säljteamet och för att hela tiden vidareutveckla sina anställda.

Personprofil

För att lyckas i yrkesrollen behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga, det vill säga mellan teknisk förståelse och förmågan och motivationen att göra affärer. Det är ofta ett självständigt arbete, även om du tillhör ett säljteam. Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat.
Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som utesäljare krävs vidare:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Körkort
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som utesäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Logimark erbjuder vi produkter för allt inom märkning, systemlösningar, färgband, etiketter och bläck. Vi tillverkar även maskiner med kundorienterad design. Alla produkter som ska ut på marknaden behöver märkas, detta gör våra maskiner. Logimark utvecklas ständigt och i dagsläget är vi 43 anställda och har en omsättning på 112 miljoner. Vårt huvudkontor och centrallager är stationerat i Malmö, men vi har strategiskt sätt även ett kontor i Linköping. För mer info om oss www.logimark.se.
Vi får industrins hjul att rulla!