Renhållningsförare till kund i Malmö!

Renhållningsförare till kund i Malmö!

Nu söker vi Renhållningsförare för kommande uppdrag hos kund!
Anställningen är ett långsiktigt uppdrag med start omgående.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att samla in hushållsavfall 2-fack insamling och återvinningsmaterial enligt planerade körlistor. Det kommer mestadels röra sig om baklastning samt tömning av containrar.
Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid 05.30-16.15 (4-dagars) alternativt 13.30-22.30 mån-fre.

Om kunden

Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom återvinning och miljö.

Din profil

För att lyckas i rollen som chaufför ska du vara ansvarstagande, noggrann och självständig. Du ska även ha en god tidsuppfattning, vara trygg bakom ratten och inte vara rädd för att ta i. Det kommer att krävas en del nyckelhantering och vi ser gärna att du som söker är snabblärd och har lätt för att få ett helheltsperspektiv. Det är en fördel med lokalkännedom då du kommer att behöva orientera dig runt utefter karta i Malmö.
Vi ser även att du har en god servicekänsla gentemot kunder och behåller lugnet i oförutsedda situationer. Då arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och arbetet utförs i ett högt tempo med tunga lyft samt en del gång bör du ha en god fysik och trivas med att arbeta i en fartfylld miljö.

Krav:
C-kört
YKB
Digitalt förarbevis

Meriterande:
Erfarenhet av fyrfackstömning.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Är du den vi söker?
Välkommen att registrera ditt cv på www.logent.se, anställningen startar i maj.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se