Orderkonstruktör med erfarenhet av CAD-ritningar sökes.

Orderkonstruktör med erfarenhet av CAD-ritningar sökes.

För kunds räkning söker vi en orderkonstruktör som är vass på CAD-ritningar!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som orderkonstruktör är att utifrån befintliga ritningar ta fram nya i Auto-CAD efter kunds önskemål.
Som konstruktör på detta företag sitter du i anslutning till produktionen så att du kan följa ditt arbete från ritning till färdig produkt.

Tjänsten är på heltid och kan komma att tillträdas snarast möjligt enligt överenskommelse.

Om kunden

Tjänsten är i Malmö.

Din profil

För att lyckas i rollen som orderkonstruktör ser vi att du som söker har känsla för teknik och ett brinnande intresse för CAD-ritningar med erfarenhet av att rita i Auti-CAD (2D) samt Inventor 3D. Då du tillsammans med andra konstruktörer och produktionsarbetare arbetar tätt för att möta kunders behov krävs det att du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare med god kommunikationsförmåga. Vidare ser vi att du är lyhörd, strukturerad och noggrann

Krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom teknik
  • Grundläggande kunskaper i Office-paketet
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande då tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.