Teamledande montör till spännande bolag, Malmö

Teamledande montör till spännande bolag, Malmö

Om tjänsten

Brinner du för att leda en grupp mot uppsatta mål och goda resultat? Känner du att du är en given projektledare som tycker om att föregå med gott exempel och visa vägen? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av stor montering med bult och skruv. Produkterna som monteras kan vara upp till 12 meter, har du arbetat med större montering tidigare är det meriterande.
Du kommer hålla i morgonmöten för gruppen och lägga upp dagens mål utifrån gällande KPIér. Du rapporterar till produktionschefen.
Vidare kan arbetet komma att bestå av montering och truckkörning med Ledstaplare och Motvikt samt ta emot leveranser.
För att du ska lyckas i rollen som teamledande montör krävs det att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du kommer att utgå från kundens produktionsanläggning i Malmö och varorna skickas över hela världen.
Arbetstiderna är Måndag- torsdag 8-17, Fredag 8-16.

Om kunden

Kunden är belägen i Malmö och är ledande inom tillverkning inom infrysning.

Din profil

Som person är du relationsskapande, kommunikativ och tydlig och du är bra på att få med dig andra i arbetet mot uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av arbete med montering av stora maskiner och vana att hantera arbetsmoment såsom limning, skruvning traverskörning. Det är en stor fördel om du har vana att läsa ritningar och att svetsa.
Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjligheter till att bli anställd hos kunden.
Krav:
  • Svenska flytade tal och skrift
  • Truckkort
  • Traverskort
Meriterande:
  • Svetserfarenhet TIG
  • Ritningsläsningserfarenhet
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vill du bli vår nästa stjärna? Tveka inte att söka!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.