Driven orderhanterande distributör

Driven orderhanterande distributör

Om tjänsten

Arbetet erbjuder en varierande roll där ena delen av tjänsten innebär att arbeta in-house med att registrera orderi systemet, plocka och packa kundorder samt att vara behjälplig på lagret vid behov. Den andra delen av tjänsten innebär distribution till kunder runtom i Skåne. Då du kommer att ha dina rundor med direktkontakt ute hos kund är du företagets ansikte utåt och man ser chansen till merförsäljning. Detta är en ny tjänst som kunden erbjuder och du kommer att vara med och starta upp detta med chans att påverka. Tjänsten är på heltid och tilltänkt start är i slutet på januari 2021.

Om kunden

Företaget ligger i Malmö med distribution runtom hela Skåne.

Din profil

Vi söker en framåt och social person som har lätt för att skapa goda kontakter och relationer. Då du kommer att vara ansiktet utåt och träffa kunderna personligen ser vi att du är engagerad i ditt arbete och har en god känsla för service och att överträffa kundernas förväntningar. Som person är du strukturerad med en hög grad ansvarskänsla då du till viss del driver ditt arbete själv. Det är även viktigt att du är prestigelös och är beredd på att hugga in där det behövs.

Krav:
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande
* Erfarenhet av affärssystemet Jeeves.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten med en eventuell möjlighet att komma till Logent på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se