Driven montör sökes!

Driven montör sökes!

Vi söker nu en driven montör till kundföretag i Malmö.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som montör hos vårt kundföretag i Östra hamnen. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetet är förlagt på dagtid. Arbetsuppgifterna kommer att innebära enklare montering samt övervakning av maskin.

Din profil

Vi ser att du som söker är driven, nyfiken och engagerad. Du arbetar effektivt och rationellt.
Som person är du flexibel och prestigelös, du ser vad om behövs att göras och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om ansökan

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.logent.se.
Urval sker löpande!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.