Arbeta Extra inom lager och logistik?

Arbeta Extra inom lager och logistik?

Om tjänsten

Nu söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta extra 2-3 gånger/vecka. Kanske studerar du eller driver eget bolag?
Arbetet kommer vara varierande hos olika kunder där behov uppstår. Synonymt är att det är inom logistik- och industriintensiva kunder. Arbetsuppgifterna kan bestå av allt från Medåkare på chaufförsrundor, plock och pack samt som installatör av stenskivor. Med andra ord väldigt varierande arbetsuppgifter och arbetstider.

Om kunden

Kunderna är inom segmentet logistik och industri.

Din profil

Detta arbete är för dig som gillar förändring av uppgifter då den ena dagen är inte den andra lik. Det är för dig som tycker om att träffa nya människor och varje dag leverera med god service och hög energinivå.

Krav:
Körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Nogrann
Glad
Serviceminded

Meriterande:
Truckkort A1-B3
Lagervana
Industrivana

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.