Account Manager – Ljus i Hus

Account Manager – Ljus i Hus

VI MÄTER I KÄNSLOR, INTE I LUX

Account Manager – Ljus i Hus

Ljus i Hus är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till stor personlig utveckling. Du får en arbetsplats där en god gemenskap och glädje genererar grymma resultat.

Om rollen

Som Account Manager hos oss arbetar du med att bygga upp vår kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät inom belysning, design, arkitektur och inredning.
Detta i en spännande, ombytlig och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kunder och beställare. Just nu söker vi Account managers i Malmö och Stockholm.

Vi kommer att ge dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare då vi erbjuder både intern- och externutbildningar!

Vi ser gärna att du:

  • Har ett par års erfarenhet av att ha drivit säljprocesser och affärer inom B2B
  • Besitter ett professionellt och affärsmässigt agerande samt fint bemötande gentemot andra i din omgivning.
  • Har ett intresse för belysning, elektronik och arkitektur.
  • Har erfarenhet av budget, prognostisering och uppföljning.
  • Är självgående i ditt arbete med stark drivkraft att nå individuella samt teamets mål.
  • Har erfarenhet och kunskap i CRM-verktyg.

Övrig information

Start: Snarast

Plats: Malmö & Stockholm

Lön: Fast + provision

Om du tycker att den här tjänsten låter som en utmaning för dig vill vi att du ansöker genom att bifoga ditt CV samt personligt brev till info@ljusihus.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ljusihus.se
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ljus i Hus är ett belysningsföretag som grundades 1993. Vi erbjuder belysningslösningar och produkter för offentlig och privat miljö. Tillsammans med arkitekter, ljusplanerare och el-konsulter tar vi fram lämpliga förslag med hänsyn till budget och estetik.

Våra leverantörer är noga utvalda inom de specifika användningsområdena, de håller genomgående en mycket god design och hög kvalitet på produkterna. Ljus i
Hus står för bättre belysning, som ger mervärde åt arkitektur, inredning och natur. Vi erbjuder våra kunder belysningslösningar av hög kvalité, för att vi på bästa sätt ska kunna tillfredsställa kundens behov, önskemål och samtidigt överträffa deras förväntningar.