Uthyrningsansvarig till Malmö

Uthyrningsansvarig till Malmö

Linde Material Handling söker en ansvarig för uthyrning av truckar till Malmö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar samt har en god uthyrningskapacitet i vår korttidsflotta. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig för uthyrning av truckar hos oss säkerställer du att truckarna är i toppskick när de kommer till våra kunder. Du har daglig kontakt med kunderna och tar emot deras bokningar, upprättar hyreskontrakt samt tar tillbaka truckarna när hyreskontraktet löper ut.

I rollen har du ett nära samarbete med regionens utesäljare och ni arbetar tillsammans med att ta fram de korttidstruckar som passar kundens behov. I din roll har du även ett nära samarbete med regionens begagnatsäljare där ni planerar regionens begagnat- och korttidstruckflotta. Arbetet administreras i affärssystemet SAP.


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av uthyrning eller innesälj, gärna inom fordon, truck eller maskin. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden. Körkort är ett krav och du är trygg att arbeta med affärssystem där all administration sker dagligen. Erfarenhet av arbete i SAP är meriterande.

För att lyckas i rollen som ansvaring för uthyrning av truckar hos oss behöver du ha förmågan att arbeta både självständigt och i team samt planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter uppmäts på uthyrningsgrad och uthyrningsvolym. Som person är du kommunikativ, flexibel och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Vi erbjuder dig utbildningar i senaste tekniken.

Frågor om tjänsten besvaras av Senior Manager STR & eCommerce, Daniel Lindholm på 076 108 19 45.

Vill du vara med på vår framgångsresa och skapa framtidens intralogistik? Varmt välkommen med din ansökan senast 9 oktober 2022. Urval sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se