Säljare till södra och mellersta Skåne

Säljare till södra och mellersta Skåne

Linde Material Handling söker en säljare till södra och mellersta Skåne. Brinner du för att göra affärer och är redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

En av våra erfarna säljare kommer att gå i pension under våren 2023. Vi söker redan nu en ersättare för att kunna gå parallellt under ett antal månader. I rollen som säljare hos oss ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan med målsättningen att öka lönsamhet och marknadsandelar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljare kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i ditt säljdistrikt. Du skapar förståelse för kundernas behov samt hittar rätt lösningar som ger mervärde för kunderna och vår organisation. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen.

Vem är du?
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom marknad, försäljning, teknik eller liknande. Du bör ha ett par års framgångsrik säljerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning. Du har ett stort intresse för teknik och har förståelse för maskiner i olika storlekar. Du har en god administrativ förmåga och behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss har du förmågan att fatta affärsmässiga beslut och trivs med frihet under ansvar. Du arbetar hårt för att lyckas och har ett stort driv. Som person är du utåtriktad, lyhörd och skapar goda relationer.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
I tjänsten rapporterar du till regionchef för Region Syd.

Frågor om tjänsten besvaras regionchef Martin Linse på 070-331 28 03.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 9 oktober 2022.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se