Begagnatsäljare till Malmö

Begagnatsäljare till Malmö

Brinner du för att göra affärer och vill arbeta med truckar i världsklass? Vi söker nu en innesäljare för begagnat som vill vara med och bidra med engagemang och en stark drivkraft i vår organisation.

Hos oss ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss ledande på marknaden. Linde Material Handling har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den vägen. Nu söker vi dig som vill anta utmaningen!

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med utesäljarna kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder på begagnatmarknaden i syfte att öka marknadsandelar och lönsamhet.

Vem är du?
För att lyckas med arbetet som säljare hos oss ser vi det som en självklarhet att du är van att fatta egna beslut och tycker om att arbeta med frihet under ansvar. Du vill arbeta hårt för att lyckas. Som person är du utåtriktad, lyhörd, prestigelös och har ett stort tekniskt intresse. Du bör ha ett par års framgångsrik säljerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande produkter. Vidare har du har förmågan att identifiera och skapa möjligheter samtidigt som du tar tillvara dessa på ett bra och affärsmässigt sätt. Du har en administrativ förmåga och goda kunskaper i och behärskar svenska samt grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Malmö och du kommer att rapportera till vår regionchef i syd.

Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Martin Linse på 070-331 28 03.

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 september till hr@linde-mh.se. Märk din ansökan med "Begagnatsäljare Malmö".

Besök gärna vår hemsida www.linde-mh.se
Mer info
Kontaktperson Martin Linse
Telefon 070-331 28 03
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linde-mh.se
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder - en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.