Mekaniker till växande Lime i Malmö

Mekaniker till växande Lime i Malmö

Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet inom mekanik eller el? Nu söker Lime mekaniker som vill bli en del av deras team i Malmö!

Om tjänsten
Som mekaniker på Lime kommer du att arbeta med felsökning, reparation och underhåll av företagets elektriska scootrar. Det primära arbetet är inne i verkstaden och du arbetar i skift mellan 06.00-24.00. Förutom reparation och underhåll kan det förekomma arbete ute på fältet med att hämta in sparkcyklarna runtom i Malmö.

I din roll som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Reparation och underhåll av scootrar
  • Assistera med att hämta och lämna scootrar
  • Viss beställning av reservdelar
  • Enklare rapportering
Om dig
Vi söker dig vill utvecklas som mekaniker och som är villig att lära sig nytt. Kanske har du intresse för att meka och är en problemlösare av rang? Inga certifieringar krävs, men har du tidigare arbetet med mekanik eller elektronik är du extra konkurrenskraftig. Att du har en positiv attityd och en god samarbetsförmåga är en självklarhet för att du ska trivas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Förmåga att vara fysiskt aktiv då arbetet ibland kräver tyngre lyft
  • Körkort B är meriterande men inget krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Lime
Lime is a smart-mobility provider that offers cities an array of mobility products including Lime-S electric scooters. Lime aims to revolutionize mobility in cities and campuses by empowering residents with cleaner, more efficient, and affordable transportation options that improve urban sustainability.

Om anställningen
Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Lime.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Susanna Kanold via 0736-847139 eller Susanna.Kanold@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lime, Mekaniker, El, Operatör, Mekanik, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.