Kalibreringstekniker

Kalibreringstekniker

Vi är i ett fortsatt expansivt skede och kommer förstärka organisationen med kalibreringstekniker i område Syd.

Arbetsuppgifter
Som kalibreringstekniker kommer du ingå i vårt team vars främsta uppgift är att kalibrera den utrustning som finns i en fordonsverkstad (allt från avgasmätare, hjulinställningsutrustning, momentnycklar till lastbilsbromsprovare).

Huvuduppgiften är främst kalibrering och tillhörande justering. Vår ambition är dessutom att utföra felsökning och reparation i den mån det är möjligt, vilket gör arbetet både utmanande och varierande.

Som kalibreringstekniker krävs det en kombination av noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet tillsammans med händighet och en förståelse för att arbetet måste vara spårbart och dokumenterat. Detta är speciellt viktigt då vi är ett ackrediterat kalibreringslaboratorium.

Arbetet sker till största delen på plats hos kund med specialanpassad kalibreringsbuss, där arbetet främst utgår hemifrån. Det krävs att du trivs med att ta eget ansvar och är lösningsorienterad. Allt efter som du blir varm i kläderna förväntas du bli självgående men givetvis med stöd av företagets långa erfarenhet och djupa kompentens inom utrustningsområdet och kalibrering.

För tjänsten krävs att du:
  • Noggrannhet, ordningssinne och kvalitetskänsla.
  • Har god datorvana.
  • Körkort.
Det är meriterande om du:
  • Vi ser gärna att du har jobbat som kalibreringstekniker eller motsvarande.
  • Har goda tekniska kunskaper om den utrustning som finns i fordonsverkstäder.
  • Har jobbat som servicetekniker alternativt fordonsmekaniker.
  • Har goda tekniska kunskaper i elektronik, mekanik och/eller hydraulik.
  • Goda kunskaper i engelska då mycket av dokumentationen är på engelska.
Ansökan/frågor
Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan/frågor till jobbansokan@carpart.se direkt. Ange kalibreringstekniker i rubriken. Du kan läsa mer om Lidköpings Carpart på vår hemsida www.carpart.se. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (42 dagar kvar)