Teamleader/Account Manager, Let's deal Malmö

Teamleader/Account Manager, Let's deal Malmö

Let's deal är ständigt på väg framåt! Vi vill erbjuda fler deals och för att kunna göra det krävs en skicklig ledare och det är just där du kommer in. Vi kommer under slutet av detta år att etablera ett Malmökontor för att stärka vår lokala närvaro i stan som vi jobbat mot sen 2011. Vi söker därmed ett nytt team som bemästrar Malmö som ingen annan och som har en stor ambition att erbjuda Malmös invånare det bästa stan har att erbjuda.

I rollen som Säljande Teamleader ansvarar du för att ditt team på dig + två till levererar mot en budget och aktivitetsförväntan, i rollen ingår även ett kontorsansvar. I den säljande rollen ansvarar du för att bearbeta och utveckla partners inom bland annat restaurang, skönhet och upplevelser. Ditt primära fokus kommer vara nykund men du kommer även få ta över några enstaka befintliga. Du hanterar hela säljprocessen från att hitta leads till avslut och eventuell support. I teamets total, ansvarar du och visar stort föredöme i att leverera mot en egen budget och aktivitetsförväntan. Målbilden är att fördelningen i ditt arbete är 20% som Teamleader och 80% egen försäljning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv, prestigelös, och driven, du arbetar såklart resultatinriktat och med stort engagemang för att nå uppsatta mål. Du är orädd, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar. För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs det att du är strukturerad och har ett gott sinne för planering och prioritering. Du föredrar att arbeta mot tydliga mål tillsammans i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi har som krav att du jobbat B2B sen innan samt varit i ledande befattning sen tidigare. Vi ser gärna att du även har körkort men detta är mer nice än need.

Du rapporterar till Försäljningschef i Stockholm och vårt huvudkontor som finns i Göteborg varav du kan räkna med minst två övernattningar i någon av städerna per månad.

Vi är redo, är du?!

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading dealsite in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, travels, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we are about 100 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors. Behind the company is Schibsted Media Group and a bunch of talented entrepreneurs. More about Let's deal, www.letsdeal.se