Studenter med truckkort sökes till spännande extrajobb

Studenter med truckkort sökes till spännande extrajobb

Extraarbete som lagermedarbetare/truckförare

Vill du kombinera dina studier med ett fartfyllt och spännande extrajobb? Eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett jobb vid sidan om? Vi på Lernia Bemanning söker dig som vill arbeta extra inom lager och industri hos vår kund i Malmöregionen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår främst truckkörning (motvikt och skjutstativ), packning, orderplock, godsmottagning, traverskörning och utleverans. Arbetet sker i ett högt tempo och därför är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan ställa om när situationen kräver det.

Vem söker vi?

Vi söker framförallt dig som är en engagerad, samarbetsvillig och positiv person som motiveras av att vara en viktig medlem i teamet och att göra ett noggrant jobb. Du har lätt för att lära, ta instruktioner och har ett högt säkerhetstänk. Du som person trivs i en dynamisk industrimiljö som ställer höga krav på flexibilitet. Vidare trivs du i en miljö som stundtals är fysiskt krävande, och du är inte rädd för att ta i när det behövs.

För tjänsten krävs att du
  • har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t.ex studier
  • behärskar svenska
  • har truckkort
  • har B-körkort
Det är dessutom starkt meriterande om du
  • har god erfarenhet av att köra truck
  • har erfarenhet från lager, industri eller motsvarande
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid vid behov/omfattning enligt överenskommelse/i Malmöregionen


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval, välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via lernia.se, vid övriga frågor är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson via telefon 0722-541139 eller mail: hanna.akesson@lernia.se, alternativt Vilma Brandt via mail: vilma.brandt@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 23 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.