Spännande extraarbete inom industri hos vår kund i Malmöregionen!

Spännande extraarbete inom industri hos vår kund i Malmöregionen!

Extraarbete inom industri

Vill du kombinera dina studier med ett fartfyllt och spännande extrajobb? Eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett jobb vid sidan om? Vi på Lernia Bemanning söker dig som vill arbeta extra inom industri och tillverkning hos vår kund i Malmöregionen.

Om Kunden

Kunden är en högteknologisk och global industrikoncern som har världsledande positioner inom utvalda områden - verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin.

Arbetsuppgifter

Du kan komma att placeras på olika avdelningar utifrån företagets behov samt dina egna förutsättningar och önskemål. Avdelningarna som är aktuella för dig som extraarbetare är gjuteri, lager och avdelningen för maskinbearbetning.

Din bakgrund

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50 %, t. ex studier eller ett annat arbete. Du behöver också ha ett svenskt B-körkort samt behärska det svenska språket. Truckkort och traverskort är starkt meriterande. Vi ser också gärna att du har viss tidigare erfarenhet från industri- och produktionsarbete samt erfarenhet av truckkörning.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som har lätt för att lära, ta instruktioner och har ett högt säkerhetstänk. För att passa för den här tjänsten är det också viktigt att du är ansvarstagande och har en hög arbetsmoral.

Du som person trivs i en dynamisk industrimiljö som ställer höga krav på flexibilitet och har förmågan att snabbt ställa om till olika typer av arbetsuppgifter. Du jobbar också gärna med kroppen. Med det menar vi att du trivs med ett arbete som stundtals är fysiskt krävande, och att du gärna utmanas av och vill jobba i en tuff och häftig miljö. Dessutom är du ihärdig och en bra lagspelare.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, punktlighet och ansvarstagande högt. Arbetet kan ibland vara stressigt och därför är det bra om du har vana av att jobba i ett högt tempo.

Vi värnar om mångfald och jämställdhet och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid vid behov/omfattning enligt överenskommelse/ Malmöregionen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Susanne Moe på 0722-541154.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.