Nu söker vi montörer till spännande uppdrag i Malmöområdet!

Nu söker vi montörer till spännande uppdrag i Malmöområdet!

Söker du nya utmaningar och gillar praktiskt arbete? Brinner du dessutom för en stark laganda på arbetsplatsen och har erfarenhet av industriarbete? Då är det här rätt roll för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Kunden
Kunden är en global industrikoncern som har världsledande positioner inom olika områden. Arbetsplatsen genomsyras av framåtanda där arbetsmiljö och säkerhet är i fokus.

Arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med montering av stora detaljer. Truck- och traverskörning ingår också i dina arbetsuppgifter.

Din bakgrund
För att bli aktuell för tjänsten önskar vi att du ha ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete, kan montera efter ritningar och har verktygsvana. Vi önskar även att du har truck- och traverskort, samt erfarenhet av att hantera dessa.

Du behöver:
  • Ha ett tekniskt eller mekaniskt intresse och erfarenhet
  • Kunna behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Truckkort och traverskort är starkt meriterande samt erfarenhet av att hantera dem
  • Gärna ha tidigare erfarenhet av montering och/eller mekanik
  • Erfarenhet av svetsning är meriterande
  • Ha god fysik
Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska bli aktuell för denna tjänst. För att passa för den här tjänsten är det viktigt att du är driven och gillar att jobba i team. Vi söker dig som gärna jobbar med kroppen. Med det menar vi att du trivs med ett arbete som stundtals är fysiskt krävande.

Vi värdesätter personliga egenskaper som samarbetsförmåga, punktlighet och ansvarstagande. Vi söker dig som gärna utmanas av och vill jobba i en tuff och häftig miljö där god fysik är en förutsättning. Du ser lösningar istället för problem och dig an nya utmaningar med nyfikenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är förlagd på heltid och dagtid, men 2-skift kan bli aktuellt i framtiden. Malmöregionen.

Tillträdesdag
Omgående/enligt överenskommelse

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida på www.lernia.se Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Elin Nordström elin.nordstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.