Logistikmedarbetare sökes till EW - Einar Willumsen AB i Malmö

Logistikmedarbetare sökes till EW - Einar Willumsen AB i Malmö

Logistikmedarbetare till EW - Einar Willumsen AB i Malmö

Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller terminal? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Logistikmedarbetare på EW - AB Einar Willumsen! Tjänsten är på heltid och passar dig som uppskattar ett utvecklande och flexibelt arbete. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som Logistikmedarbetare

Att arbeta på EW - AB Einar Willumsen innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur livsmedelsbranschen fungerar. Det dagliga arbetet berör främst plock och sändning av produkter, bokning av transport och administration av transportdokument. Mer specifikt kommer du att agera sista länk i varukedjan. Tjänsten är på dagtid, men du ska under intensiva perioder även vara beredd på att arbeta kvällstid.

Vem söker vi?

Till rollen som Logistikmedarbetare söker vi dig som är genuint intresserad av och har erfarenhet av industri, lager och/eller logistik. Du kommer att bli en viktig medlem i teamet och därför är det av stor vikt att du har ett brinnande intresse för varuflödet och har lätt för att samarbeta. Som person är du nyfiken och positiv och ser möjligheter framför begränsningar.

Vi önskar även att du
  • har truckkort med behörighet för B-truckar
  • har tidigare relevant arbetserfarenhet
  • har god teknisk och administrativ förståelse
  • har god, Microsoftbaserad datorvana.
  • har en fallenhet för siffror
Dessutom är det meriterande om du
  • har B-körkort
  • har erfarenhet av affärssystemet Navision
Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-02-05.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fanny Hultstrand på telefonnummer: 0722540039 eller via e-post: fanny.hultstrand@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.