Lernia söker fordonsmontör till kund i Malmö

Lernia söker fordonsmontör till kund i Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av fordonsmontering? Då kan detta jobb vara något för dig. Just nu söker vi på Lernia dig som vill ta dig an ett uppdrag som montör/mekaniker hos en av våra kunder inom bilbranschen i Malmö.

Om tjänsten

Tjänsten som fordonsmontör är på heltid och du kommer bland annat att arbeta med att kund- och företagsanpassa bilar genom montering av extrautrustning samt inredning av till exempel dragkrok, motorvärmare, larm med mera. Även rangering av bilar kan förekomma.

Är du rätt för rollen som fordonsmontör?

Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och någon form av erfarenhet från fordonsbranschen, verkstadsarbete eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera noggrannhet och kvalitet i allt du gör. Som person är du ansvarsfull, positiv och ödmjuk och du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi ser gärna att du
  • har B-körkort
  • har ett stort intresse av fordon och/eller bilar
  • har en gymnasieexamen
  • kan arbeta både dagtid samt kvällstid
Det är dessutom meriterande om du
  • har en fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • har arbetslivserfarenhet från bilbranschen
  • har tidigare erfarenhet av service och reparation av bilar
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten vänligen maila rekryterare vilma.brandt@lernia.se eller konsultchef fanny.hultstrand@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.