Ledigt jobb som Produktionsarbetare hos vår kund i industribranschen

Ledigt jobb som Produktionsarbetare hos vår kund i industribranschen

Ledigt jobb som Produktionsarbetare i Malmö/Lund

Just nu får vi på Lernia in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom Produktmontering. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!
På det här uppdraget söker vi två produktionsarbetare som trivs med att jobba med enklare montering och att arbeta med sina händer.

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att arbeta med händerna kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar även att du
  • har truckkörkort (TPL 10)
  • truckvana.
Det är meriterande om du
  • har kunskaper i ritningsläsning
  • har truckkörkort typ A och B
  • har B-körkort
  • har tillgång till egen bil.
Tillträde/omfattning/ort

Omgående/Heltid (dagtid) men krav att du kan arbeta skift/Malmö/Lund

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.