Lagerarbetare

Lagerarbetare

För vår kunds räkning söker vi nu personal till deras lager- och logistikverksamhet

Vilka är vi?

Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta i en internationell industrikoncern, där du får utvecklas och får värdefull erfarenhet. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett internationellt industriföretag som ligger utanför Malmö. Du kommer att arbeta på deras lager och arbetsuppgifterna kan komma att innefatta godsmottagning, plockning, packning samt utleverans. Mycket av arbetet innebär truckkörning. Det är högt tempo och du behöver ha en bra samarbetsförmåga i kombination med en vilja att ta egna initiativ och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en dynamisk industrimiljö som ställer höga krav på flexibilitet och förmågan att snabbt ställa om till olika typer av arbetsuppgifter.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av lagerarbete samt har vana att arbeta i affärssystem, t ex Movex. Truckkort med behörighet samt erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativtruck är ett krav, likaså B-körkort. Traverskort är starkt meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Det är viktigt att du har lätt för att lära, ta instruktioner och har ett högt säkerhetstänk. Du kommer att jobba i team och det krävs att du är lyhörd, energisk och duktig på att samarbeta. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. För att passa för den här tjänsten är det viktigt att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Vi värnar om mångfald och jämställdhet och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

För att bli aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta under hela perioden v. 25 - v. 34 därefter finns det goda möjligheter till förlängning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.