Kvalitetstekniker/mättekniker

Kvalitetstekniker/mättekniker

Arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker/mättekniker är du ansvarig för kvalitetssäkring av våra artiklar från leverantör till kund. Huvuduppgifterna är att mäta detaljer och att kalibrera skjutmått och förinställda verktyg. Du kommer att i samråd med R&D och produktionsteknik vara delaktig i utvecklingsarbete gällande verktyg , metoder och produktionsprocesser. Tjänsteresor kan förkomma både inrikes och utrikes.

Formell kompetens
Teknisk gymnasieutbildning eller liknande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god kunskap om mätteknik och kvalitetsarbete samt mycket goda kunskaper i avancerad ritningsläsning. Vi tror att du har en gedigen industriteknisk erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av Solidworks, Excel, M3, PC-DMIS CAD, och Calypso 6.0. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Meriterande är utbildning inom kalibrering av handmätdon och erfarenhet av arbete med mätarm.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk, nyfiken och proaktiv. Det är ett mindre team av mättekniker och därför är det av stor vikt att du kan arbeta självständigt och i grupp. Tjänsten ställer höga krav på kommunikativ förmåga internt såväl som externt med kunder och leverantörer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning/ Heltid/Malmöregionen

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information

Urvalet av ansökningar sker löpande, sök därför redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Moe, tel 0722-541154 eller Hanna Åkesson, tel 0722-541139

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort globalt industriföretag med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att vara placerad på företagets kvalitetsavdelning under den produktionstekniska enheten.