Extrajobb inom industri och lager i Malmö och Lund

Extrajobb inom industri och lager i Malmö och Lund

Arbetsuppgifter

Vi söker nu drivna och flexibla kandidater med annan huvudsaklig sysselsättning för extrajobb i Malmö/Lund-området. Lernia Bemanning söker dig som är intresserad av att arbeta vid behov hos våra kunder inom områden som t.ex. tillverkningsindustri och lager.

För att kunna arbeta på timmar hos oss på Lernia Bemanning är det viktigt att du studerar eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdragen är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult hos våra kunder. Jobben kan variera och kan innebära orderplock, truckkörning, packning och övervakning. Gemensamt för jobben är att de oftast är fysiskt krävande, så det gäller att du inte är rädd att ta i.

Formell kompetens

Har du erfarenhet från lager eller tillverkningsindustrin, är detta starkt meriterande. Truckkort är ett krav och traverskort är önskvärt.

Meriterande
  • Erfarenhet av lager- och logistikarbete
  • Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
  • B-körkort tillgång till bil
Din bakgrund

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska kunna arbeta 2-3 vardagar.
Du ska även vara beredd på att arbeta alla tänkbara tider så som dag, kväll och natt då arbetet innebär olika skiftgångar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning för studerande/extraarbete/Malmö/Lundområdet

Tillträdesdag

Till hösten

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sofie Svensson på sofie.svensson@lernia.se. OBS! Inga ansökningar tas emot via mejl.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studerar du och vill jobba extra? Har du redan ett jobb/eget företag men vill jobba fler timmar? Nu har du chansen att visa din potential och samla på dig nya erfarenheter. Till hösten söker Lernia personal som kan jobba extra i Malmö och Lund.