Extraarbete - Lagermedarbetare sökes till vår uthyrningsverksamhet

Extraarbete - Lagermedarbetare sökes till vår uthyrningsverksamhet

Om tjänsten
Just nu söker vi på Lernia Bemanning dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, och som vill kombinera detta med ett extraarbete. Du kommer att arbeta extra inom lager och industri för våra kunders räkning. Anställningen är en timanställning och det är av stor vikt att du är flexibel och kan rycka in på kort varsel. Arbetstiderna varierar utifrån behov, och arbetspassen kan komma att läggas på förmiddag, kvällstid och eventuellt natt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du kommer att arbeta hos våra kunder i Malmö inom lager, industri och tillverkning. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta sortering av paket, plock och pack av varor och truckkörning. Arbetet sker i ett högt tempo, och det är viktigt att du har ett logistiskt tänkande och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. Arbetet sker i ett högt tempo, och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga i kombination med viljan att ta egna initiativ. Du trivs i en dynamisk miljö som ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet.

Vi söker dig som

- har en annan sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier

- har fyllt 18 år
  • har fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande
  • behärskar svenska i tal och skrift
Det är även meriterande om du

- har truckkörkort

- har B-körkort
- tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa, då arbetet kan vara fysiskt krävande


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Du gör din ansökan på www.lernia.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta vilma.brandt@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.