Däckskiftare/däckrullare sökes!

Däckskiftare/däckrullare sökes!

Arbetsbeskrivning

Söker du heltidsjobb mellan oktober och december med chans till förlängning? Vill du arbeta som däckskiftare eller däckrullare på ett av Malmös ledande verkstadskedja för bil-, däck- och hjulservice? Inför säsongen av vinterdäcksbyten söker vi nu däckmontörer/däckskiftare till verkstäder i Malmö!

Arbetsuppgifter

Inför kommande säsong av vinterdäcksbyten söker vi däckmontörer till verkstäder runt om i Malmö. Arbetet sker i en begränsad och intensiv period (oktober-december) inför vintern med chans till förlängning. Som däckmontör utgör du en viktig del i arbetet att göra kundernas resa så bekväm och säker som möjligt.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet från bil, -däck -och hjulservice
  • Fysisk uthållighet
  • Körkort
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Erfarenhet från hjulinställning är meriterande.

Om dig

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 2 månader. Du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund med beräknad start 14 oktober.

Plats: Malmö, flera områden.

Lön: enligt avtal.

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Vi använder oss av personlighetstest i urvalsprocessen. Ett test skickas till din mailadress efter att tjänsten är sökt. Vi hanterar ansökningarna efter att testet är besvarat.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.