CNC-operatörer till internationell industrikoncern

CNC-operatörer till internationell industrikoncern

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner och bearbeta stora detaljer i Siemens styrsystem. En viktig del av arbetet är att med noggrannhet rigga maskinen och få detaljen på plats. Du kommer också ansvara för och kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Vår kund sätter säkerheten främst samt arbetar aktivt med ständiga förbättringar och Lean Production. Du får tillsammans med dina arbetskollegor vara med att utveckla arbetsplatsen och arbetssätt för att nå uppsatta mål.

Formell kompetens

För att lyckas i denna roll krävs det att du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Körkort B är ett krav.

Starkt meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
  • Kunskaper i Siemens styrsystem
Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde och har ett genuint teknikintresse. Vidare är du lösningsfokuserad, noggrann och engagerad i ditt arbete. Vår kund arbetar med säkerheten i fokus, därför är god kommunikationsförmåga på svenska viktigt, liksom högt säkerhetstänk hos dig. Som konsult behöver du vara flexibel och öppen för att du ska trivas i din roll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

6 månaders visstidsanställning, med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning.

2-skift. Även ständig natt alt helgskift kan förekomma. Heltid. Malmö/Svedala.

Du blir anställd hos Lernia med uppdrag hos kund.

Tillträdesdag

Snarast, enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu efter duktiga och drivna CNC-operatörer till vår kund strax utanför Malmö. Vår kund är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete.