Bemanningssamordnare vid sidan av studierna sökes!

Bemanningssamordnare vid sidan av studierna sökes!

Om oss
Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu! Vi är ett bemanningsföretag som jobbar med att lösa våra kunders kompetensbehov. Vi sätter människor i arbete och i många fall går de vidare till en anställning hos vårt kundföretag. Det är en härlig känsla att jobba med den positiva kedjan för både företag och människor. Det är mycket hjärta och engagemang i det vi gör. Är du nyfiken och full av energi och tycker detta låter spännande är det kanske dig vi söker?

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad.
Läs mer på lernia.se.

Om tjänsten
Rollen som bemanningssamordnare på Lernia innebär att du stöttar våra konsultchefer i det dagliga arbetet kring rekryteringsprocessen samt administration av personalfrågor och bemanningsuppdrag. Dina primära arbetsuppgifter innefattar CV-selektering, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt andra administrativa arbetsuppgifter. Utöver rekrytering kommer du även få lära dig en hel del personaladministration. Du kommer med tiden ha stor chans att påverka tjänstens innehåll. Det är viktigt att du trivs i mötet med andra människor och att du är lösningsfokuserad, har förmågan att se möjligheter och uppskattar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik!

Vi erbjuder ett flexibelt och roligt extrajobb som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter. Tillsammans bestämmer vi arbetstider och omfattning så att det passar både dig och teamet, men vi tänker oss 1-3 dagar per vecka. Vårt kontor i Malmö ligger fem minuters promenad från centralstationen.

Bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning inom HR, rekrytering, beteendevetenskap eller liknande. Utbildningen ger dig verktyg att bidra inom personal- och rekryteringsområdet. Vidare är du kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Det är viktigt att du har en god dator- och telefonvana och är administrativt stark. Har du erfarenhet av affärsverktyget Intelliplan eller liknande är det en fördel.

Meriterande:
  • Körkort
  • Erfarenhet från industrin
  • Erfarenhet av rekrytering, administration, försäljning, kundkontakt och/eller service
Personliga egenskaper
Vi har en atmosfär som förutsätter ett lösningsorienterat förhållningssätt där egenskaper som engagemang, flexibilitet och affärsfokus är viktiga egenskaper i din roll. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer i ett högt arbetstempo och snabbt genomföra omprioriteringar vid behov. Du har ett genuint intresse av människor och har ett nyfiket förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd och du är orädd inför nya situationer. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta för att bidra till teamets framgång.

Information
Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.