Är du nyfiken på jobbet som svetsare/slipare?

Är du nyfiken på jobbet som svetsare/slipare?

Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra större kunder i industribranschen.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär rensning av gjutgods. Svetsning (MMA) och slipning är huvudsakliga arbetsuppgifter men även truck- och traverskörning ingår i arbetet. Vår kund sätter säkerheten främst samt arbetar aktivt med ständiga förbättringar och Lean Production.

Är du rätt för rollen som Svetsare/slipare?

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta i en tuffare miljö. Det är viktigt att du har en god fysik och har erfarenhet ifrån industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen eller har någon industriinriktad utbildning. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Kravprofil
  • Svetsutbildning eller erfarenhet av svetsning/slipning
  • Kan arbeta 4-skift
  • Industrivana
  • Kan svenska flytande i både tal och skrift.
  • Har B-körkort
  • God fysik
Det är meriterande om du
  • Har traversutbildning
  • Har truckbehörigheter för minst motviktstruck enligt TPL 10.
Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning. Därefter mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning. Arbetstiderna är fördelade på 4-skift (förmiddag, eftermiddag, natt och helg).

Tjänstgöringsort är Svedala. Tillträde är omgående/ enligt överenskommelse.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på telefonnummer: 0722-541139 eller Susanne Moe 0722-541154. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2021-05-22. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.