Vårdlärare till YH-utbildningen

Vårdlärare till YH-utbildningen

Lernia Utbildning i Malmö söker nu vårdlärare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i utbildning med inriktning mot ambulans, operation, anestesi och intensivvård. Du är delaktig i planering och genomförande av utbildningen i nära samverkan med utbildningsledare och arbetslivet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av:
  • planering av kursinnehåll utifrån kursplaner
  • teoretisk och praktisk undervisning i de kurser som ingår i ditt kompetensområde
  • samordning och att anlita gästföreläsare och studiebesök
  • studerandekontakter, mentorskap och handledning
Formell kompetens

I första hand söker vi dig som är sjuksköterska. Även du som är utbildad specialistundersköterska inom dessa områden är välkommen att söka. Du har en gedigen erfarenhet inom yrkesområdet. Det är önskvärt att du har specialistkompetens inom ett av de ovan nämnda utbildningsområdena.
Vi vill att du är en person som är serviceinriktad och är bra på att skapa och underhålla relationer. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Vi förutsätter att du har datorvana och en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Det är positivt om du har erfarenhet av undervisning och/eller handledning men det är inte något krav - det är dock en förutsättning att du känner dig bekväm med att prata inför en grupp människor och har ett engagemang för att lära ut ditt yrke. Du kommer att jobba nära utbildningsledaren och får stöd i ditt nya yrke. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din bakgrund

Du ska ha erfarenhet av vuxenutbildning samt ha aktuell yrkeserfarenhet inom vårdyrket. Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder, utveckla ditt eget kunnande i ett företagsperspektiv och att samarbeta men även att arbeta självständigt och ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Vi lägger stor vikt vid att anpassa utbildningarna efter såväl elevernas som kundens behov. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull, kan arbeta i ett intensivt tempo och värderar samarbete med kollegorna högt. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du som söker ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning

Tillsvidare på heltid/deltid med placering i Malmö.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningsledare Linda Rosqvist,
Mail: linda.rosqvist@lernia.se eller Tel: 0722-19 59 63.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.

Besök gärna www.lernia.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.