Lernia söker vårdlärare till Malmö

Lernia söker vårdlärare till Malmö

Vårdlärare i Malmö

Arbetsuppgifter
Lernia Utbildning i Malmö söker vårdlärare till den gymnasiala vuxenutbildning inom Vård och omsorg som vi nu startar på uppdrag av Malmö stad. Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du kommer att arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen samt uppföljning av kursdeltagarna. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet.
Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär planering, undervisning i klassrum, genom fjärrundervisning eller på distans, uppföljning, bedömning och betygsättning.

Formell kompetens
Vi söker dig som har yrkeslärarexamen och legitimation med inriktning mot Vård och omsorgsprogrammet. Du arbetade som sjuksköterska eller undersköterska innan du påbörjade yrkeslärarprogrammet.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av att undervisa inom Vård och omsorgsprogrammet på vuxenutbildning och att du har erfarenhet av att validera vuxnas kunskaper mot intyg eller betyg. Du har god datorvana, det är en förutsättning då delar av utbildningen och kommunikationen med deltagarna sker via en lärarportal på internet.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom vårdbranschen och att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.
Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.
Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.
Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Din inställning är att människor både kan och vill utvecklas och att du kan hjälpa dem i den processen.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Tillsvidare, heltid med placering i Malmö

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Regionchef P-O Lindgren, e-post: po.lindgren@lernia.se, tel: 0722-54 61 24. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Sista ansökningsdatum
2020-12-16

Lernia är vägen framåt
Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på flera orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.
Besök gärna www.lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.