Lernia söker utbildare inom elteknik till Malmö

Lernia söker utbildare inom elteknik till Malmö

Om Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vår vision är att leverera Sveriges mest värdeskapande tjänster genom rätt kompetens för kunder och individer.

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker dig som är engagerad i och intresserad av vuxnas lärande. Du brinner för yrkesområdet Elteknik och vill vara med och ytterligare utveckla vår utbildning inom området!

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår yrkesvux-utbildning (Komvux Malmö). Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Formell kompetens

Du bör ha
  • Flera års yrkeserfarenhet utanför utbildningsväsendet. Branschbehörighet och väl insatt i regelverk inom området.
  • Erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare inom elteknik. Yrkeslärarexamen eller motsvarande är meriterande
  • Kompetens/er inom en eller flera av följande inriktningar: Elteknik, Automation, Dator- och kommunikationsteknik, Energiteknik.
God datorvana är en förutsättning då delar av utbildningen sker med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia.

Du är kreativ, ser möjligheter och gillar när det händer mycket omkring dig. Du arbetar aktivt för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kunder är det viktigt att du är utåtriktad, kommunikativ och bra på att vårda relationer. Du är duktig på att samarbeta samtidigt som du är självgående och inte rädd för att ta egna beslut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/provanställning på heltid i Malmö.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Rekryteringen pågår löpande och kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför snarast. Sista ansökningsdag: 15 januari 2021.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef P-O Lindgren, 0722-54 61 24, po.lindgren@lernia.se.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se