Produktspecialist Infra i Skåne

Produktspecialist Infra i Skåne

Drivs du av att vara ett tekniskt säljstöd och av att utbilda kunder i tekniska lösningar?

Nu söker vi en Produktspecialist Infra till vår verksamhet i södra Sverige.

Vi erbjuder en tjänst där du med ditt intresse för teknik och maskinstyrning kan bidra till att vara en kvalitativ sparringpartner till våra kunder, där du får ta ansvar för att utveckla och bibehålla en stark kundkontakt och hög supportnivå. Du kommer att vara ett aktivt stöd till våra produktspecialister genom train-the-trainer konceptet där du får utbilda kollegor i nyheter på befintliga produkter men även nya produkter. Du kommer att genomföra leverans och konfiguration av både hård- och mjukvara inom ramen för Leica Geosystems produkter.

Gillar du utmaningen att sälja? I denna roll ingår enklare försäljningsarbete. Att bygga och utveckla relationer med människor är en viktig del i denna tjänst. Eftersom arbetsområdet är stort ingår det resor framförallt inom regionen.

Trivs du i en miljö där du får arbeta självständigt men samtidigt utvecklas i ett team kan detta vara något för dig. Med rätt driv och engagemang finns stora möjligheter att också vara det tekniska stöd anläggningsprojekt behöver när det gäller maskinstyrning samt bidra till att öka våra kunders medvetande om och nyttjandegrad av ny teknik samt implementering därav.

Kvalifikationer
 • Mätningstekniskutbildning, byggingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
 • Erfarenhet inom mätningsteknik
 • Erfarenhet av handburen och maskinbaserad GNSS-teknik samt Geo eller liknande kontorsprogram är meriterande
 • Erfarenhet av arbete som mätningstekniker/chef eller utsättare
 • Goda datakunskaper
 • Kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper
 • Ansvarsfull
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Kundfokuserad
 • Du är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar
också att ingå och utvecklas i ett team.
 • Tekniskt intresserad
 • Engagerad, lyhörd och flexibel
Arbetsområde:
Skåne, Blekinge, Halland och Småland med support via mail, telefon och på-platsbesök

Placeringsort:
Skåne (utgår från hemmet)

Intresserad?
Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@leica-geosystems.com senast den 12 augusti 2021.
Märk din ansökan med "Produktspecialist Infra – Skåne".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Sales Manager South: Joakim Bjering, +46706560878 eller joakim.bjering@leica-geosystems.com

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leica-geosystems.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt
Leica Geosystems har i 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt.

Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 21 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.9 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com