Account Manager

Account Manager

Om oss:

Leasio
Finans skapar moderna, flexibla och anpassade finansieringslösningar för våra kunder som bidrar till deras tillväxt och effektivitet. Vi är ett stort team i koncernen som består av en härlig samling unika människor med olika intressen och spännande yrkesroller. Det som binder dem samman är deras vilja att hjälpa företagare att växa och nå sina mål.

Är du en säljare som inte är rädd för att initiera nya kontakter, samtidigt som du älskar att utveckla befintliga kunder är detta rätt roll för dig. Vi erbjuder dig möjligheten att förvalta våra befintliga kunder samtidigt som du till stor del fokuserar på att skapa nya samarbeten och göra affärer. Till din hjälp har du ett helt team med mycket kunskap och kompetens inom finansbranschen.

Om tjänsten:

Leasio Finans är det nyaste bolaget i vår företagsgrupp och du triggas mer av att skapa rutiner, processer och arbetsmetodik än att få allt färdigt serverat. I rollen som Account Manager hos oss kommer du utveckla och skapa nya samarbetspartners för att sälja leasinglösningar, B2B uteslutande. Vi bygger vår affärsidé kring samarbeten med återförsäljare, tillverkare eller företag som säljer produkter, där vi erbjuder samarbete och tillgång till vår portfölj med finansieringslösningar till slutkunder. Ditt uppdrag blir att initiera, utveckla och upprätthålla kommersiella kontakter med nya partners som du själv drar in från ax till limpa, men också utveckla försäljningsmöjligheter för den befintliga kundstock som du kommer att förvalta vidare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som älskar att göra affärer! Du har möjligen arbetat som Account Manager tidigare och du är trygg i dig själv och din roll.
Det är givetvis starkt meriterande om du har erfarenhet från försäljning inom leasingbranschen, men det viktiga är att du har potentialen och drivet att utvecklas.

I din säljprofil är du metodisk, initiativrik och du föredrar att arbeta självständigt. Du är bekväm i att fysiskt nätverka och telefonen är ditt favoritredskap. För dig är det viktigt att vårda dina kunder och bygga starka relationer, varför du gärna jobbar "nära kunden". Det ligger i din natur att vara energisk och hålla en hög aktivitetsnivå då du trivs med att ha en full dagsagenda. Du har bra trackrekord med en förmåga att tänka utanför boxen och du kommer gärna med innovativa lösningar hur vi kan arbeta annorlunda och effektivare. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Körkort är ett krav, medan egen bil är önskvärt.

Du utgår från vårt huvudkontor i Malmö och har möjlighet att några dagar per månad besöka våra kunder i mellersta delarna av Sverige, med koncentration till de större orterna.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Thorgren
Telefon 010-2146020
Email Mejla Fredrik Thorgren
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leasio.se
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leasio Finans är ett kund- och leverantörsinriktat bolag var huvudsakliga fokus ligger i att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att hjälpa till vid finansieringsupplägg för små och medelstora företag och organisationer.

Vi lägger stor fokus på effektivitet, engagemang och flexibilitet för att på ett snabbt sätt kunna hjälpa er som är kunder eller leverantörer för att vi tillsammans på ett optimalt sätt ska kunna komma fram till finansieringslösningar som passar er eller era kunders unika syfte. Vi har lång erfarenhet inom en mängd olika branscher och vi jobbar kontinuerligt nära våra kunder och leverantörer för att förstå både produkterna, människorna och nyttan. Genom att förstå behovet och nyttan kan vi som finansieringskonsulter hjälpa våra kunder och leverantörer att fatta kloka och goda beslut som långsiktigt hjälper företag att växa och nå era uppsatta mål.