Säljare, Syd

Säljare, Syd

Vill du arbeta i ett marknadsledande företag med kvalitetsprodukter inom ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare?
Vi söker nu en


Distriktssäljare

Som distriktsäljare på Layher AB kommer du att bearbeta ställningsentreprenörer, byggentreprenörer och uthyrare. Ditt geografiska ansvarsområde är Södra
Sverige. I din roll kommer du att ansvara för att utveckla försäljningsstrategier för distriktet gällande både befintliga och potentiella kunder. Du deltar i planering och genomförande av olika kundaktiviteter såsom seminarier, mässor och kundutbildningar. Du arbetar nära vår teknikavdelning i Upplands Väsby och du kommer att utgå från ett kontorshotell som ligger passande i distriktet.

Vi
erbjuder


Ett
arbete med världsledande kvalitetsprodukter i ett kundorienterat företag. Stort eget ansvar och självständigt arbete. Grundlig introduktionsutbildning samt marknadsmässiga villkor.

"Jag heter Magnus Strindberg och är säljare på distrikt Öst och stationerad i Upplands-Väsby där Layher AB har sitt huvudkontor. Vi är 18 kollegor på huvudkontoret och ytterligare kollegor finns runt om i landet bl.a. på vår nyöppnade depå i Partille, Göteborg. Som säljare av en välkänd produkt känner jag mig alltid välkommen hos mina kunder och att bygga långsiktiga relationer ligger mig varmt om hjärtat.
Den hjälpsamma och familjära stämningen på Layher AB med fantastiska kollegor som alltid kan rycka in och stötta är ovärderlig."
Läs mer om oss här.

Din profil

För att lyckas tror vi att du har erfarenhet av teknisk projektförsäljning inom bygg och vi ser det som en fördel om du är byggingenjör eller har en relevant praktisk yrkesutbildning i botten. Som person är du lösningsinriktad, serviceorienterad och långsiktig relationsbyggare med förmågan att arbeta självständigt. Du är duktig på att lyssna och sätter kunden i fokus. Du har erfarenhet av att arbeta i CRM- samt affärssystem.

Kontakt

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ann Szieger på tel 040-660 67 23 eller Peter
Nilsson på tel 040-660 67 22.

Välkommen
med din ansökan!

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Vi ingår i den familjeägda Layherkoncernen som har säljbolag i 40 länder och över 1.500 anställda. Produktutveckling och tillverkning sker i egna fabriker i Tyskland vilket borgar för hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vårt mål är att ge våra kunder Mer Möjligheter att skapa framgångsrika affärer. Våra produkter används främst inom bygg och anläggning inom processindustrin samt vid evenemang. I Sverige är vi 25 medarbetare med HK i Upplands Väsby samt Depåer i Göteborg och Timrå. För mer information var god se www.layher.se

Sökord: försäljare, försäljning, account manager, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, säljare, bygg, teknik, ingenjör, byggingenjör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 29 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!