Specialist - Kvalitetssystem och förbättringsarbete

Specialist - Kvalitetssystem och förbättringsarbete

Är du specialist inom kvalitetssystem och brinner för att jobba med förbättringsarbete? Nu söker vi dig som har ett passionerat systemintresse och kan hjälpa oss på resan att bli ännu starkare inom kvalitet. Nyfiken på att veta mer? Läs vidare här!

Det här kommer du att göra

I rollen som Specialist Kvalitetssystem och förbättringsarbete innefattar ditt ansvarsområde Division Lantbruk (Lantmännen Lantbruk och Maskin). Ditt primära ansvar är att stötta verksamheten och utveckla processer och rutiner inom våra kvalitetssystem med fokus på ökad produktivitet och kostnadseffektivitet på kort och lång sikt. Du ansvarar för att aktivt utbilda och stötta verksamheten i systematisk problemlösning och utbildar även andra medarbetare för att de självständigt ska kunna driva dessa frågor. Vidare följer du upp och coachar effektiv avvikelse- och reklamationshantering inom olika processer. Tjänsten innefattar även ett ansvar för att underhålla och utveckla system för verksamhetsstyrning och avvikelsehantering tillsammans med andra nyckelfunktioner.

Tjänsten är placerad i Malmö men du förväntas vara på plats regelbundet ute på våra anläggningar. Du rapporterar till QEHS Manager.

Det här behöver du för att lyckas och trivas


Du har:
  • En högskoleutbildning kopplad till processoptimering, produktionsflöden eller motsvarande.
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete med fokus på system och systematisk problemlösning.
  • Erfarenhet och kunskap om utveckling av kvalitetsledningssystem.
  • Erfarenhet från att driva systematiskt förbättringsarbete
  • Vana av att arbeta i dokumenthanterings- och avvikelsehanteringssystem.
Du är:
  • Motiverande och har en positiv och smidig approach oavsett vem du möter och trivs i en roll där du har många kontaktytor inom olika delar av organisationen.
  • Förtroendeingivande och trygg och driver självständigt ditt arbete framåt på ett strukturerat och tydligt sätt.
  • Tydlig i din kommunikation och dokumentation.
Självklart delar du våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 11/10. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.