Chef Kund- och Leveransservice

Chef Kund- och Leveransservice

Är du en organiserad och självgående person som vill jobba i en fartfylld miljö? Har du ett brinnande intresse för lantbruk och erfarenhet av att leda ett större team? Då kan det vara just dig vi söker till rollen som chef för vår kund- och leveransservice.Det här kommer du att göra


Tjänsten innebär övergripande ansvar för avdelningen, ca 30 personer, men fler under högsäsong. Tio av dessa rapporterar direkt till dig. Arbetet är brett och innebär att du är involverad i många olika frågor i hela kedjan från planering till att leverans skett hos kund. Du sitter som spindeln i nätet och har mycket kontakter både internt och externt för att säkerställa att flödet kring orderläggning, leveranser och hantering av reklamationer fungerar optimalt.

Vidare säkrar du att det dagliga operativa arbetat på avdelningen fungerar. Du arbetar kontinuerligt med utveckling av dina medarbetare för att säkerställa både deras utveckling, men också affärens. Du ingår i ledningsgruppen för Logistik.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till Logistikchefen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:
  • en akademisk examen inom logistik eller service.
  • ett par års erfarenhet av en liknande roll.
  • erfarenhet från att leda ett större team.
  • god administrativ förmåga och erfarenhet från ett större ERP-system. Har du tidigare arbetat i M3 är det meriterande.
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Du är:
  • öppen och lyhörd för förändring och har ett lösningsorienterat och strukturerat arbetssätt.
  • drivande och resultatorienterad - du ser till att saker blir gjorda.
  • enkel att samarbeta med och stimuleras av en fartfylld miljö där det krävs att du har förmåga att prioritera
Självklart delar du våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 29/10. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.