Förvaltningskoordinator till Lantmännen Fastigheter AB

Förvaltningskoordinator till Lantmännen Fastigheter AB

Förvaltningskoordinator

Är du serviceinriktad med tidigare erfarenhet av hyresadministration med kommersiell inriktning? Vi söker nu en engagerad och kundfokuserad förvaltningskoordinator till Lantmännen Fastigheter!

Det här kommer du att göra

Som förvaltningskoordinator jobbar du nära förvaltarna i den interna organisationen och ut mot kund. Du har huvudansvaret för att uppdatera administration i fastighetssystemet Unit4 Property Management (Fastnet). I dina arbetsuppgifter ingår avtalsskrivning, bevakning av uppsägningar och betalningar. Du ansvarar för avisering, fakturering samt slutregleringar och avräkningar gällande el och liknande.

I rollen kommer du arbeta med annonsering och objektvisningar (Objektvision). Du kommer att administrera Lantmännen Fastigheters hemsida och utveckla företagets marknadsföring i sociala medier och andra kanaler. Du genomför hyresgästundersökningar och biträder förvaltarna i deras förvaltningsuppdrag.

Hos Lantmännen blir du en del av ett starkt varumärke som ständigt utvecklas. Du kommer att kunna vara med och påverka hur rollen som förvaltningskoordinator kan utvecklas. Möjlighet till större kundkontakt och kundansvar kan finnas på sikt.

Förvaltningskontor finns i Malmö, Norrköping, Stockholm och Örebro. Placeringsort för denna roll är Malmö där du kommer att rapportera till Regionchef.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:
  • Med fördel en relevant högskoleexamen inom ekonomi, hyresjuridik eller liknande
  • Minst 5 års erfarenhet från likvärdiga roller inom uthyrning av kommersiella fastigheter
  • Med fördel god juridisk kunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • God vana av digital administration
  • B-körkort
Du är:
  • Öppen och trivs i en social roll med många olika kontaktytor
  • Serviceinriktad med ett utpräglat kundfokus och affärssinne
  • Prestigelös och frågar hellre en gång för mycket än att chansa. Du uppskattar att jobba i team där alla hjälps åt att nå gemensamma mål!
Du delar Lantmännens värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 250 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på ca 1,3 miljoner kvadratmeter. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt inom koncernen och övriga till externa hyresgäster. Deras affärsidé är att tillsammans med deras kunder skapa värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen. Visionen är att med hög lönsamhet utveckla fastighetsbeståndet för långsiktigt ägande och skapa mervärde för sina kunder. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Urval sker löpande och tycker du att tjänsten verkar intressant välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Maria Larsson, maria.larsson@asearch.se eller telefon 070-88 10 589.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Man ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av deras mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar man tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.