Inköpskoordinator/Ekonomiassistent

Inköpskoordinator/Ekonomiassistent

Inköpskoordinator/Ekonomiassistent till avräkning Spannmål, Malmö

Är du en noggrann siffermänniska som trivs i en administrativ roll? Är du en fena på excel och har ett stort intresse för ett digitalt arbetssätt? Vi söker nu en Inköpskoordinator/Ekonomiassistent till vår avräkningsgrupp på Lantmännens spannmålsavdelning.

Det här kommer du att göra

Tjänsten som Inköpskoordinator/Ekonomiassistent är delad mellan att fokusera på inköpsarbete och erbjudandet för spannmål och att avräkna lantbrukares inleveranser av spannmål. I inköpsarbetet kommer du arbeta med att stämma av att våra system stämmer överens med våra villkor samt vara kontaktperson till säljare i frågor som rör inköpsarbetet. Du kommer även att vara i kontakt med lantbrukare gällande avräkningar. Revisioner är också en del av ditt arbete. I delen som ekonomiassistent arbetar du i nära kontakt med spannmålsinköp och tillsammans med dina kollegor hanterar du avräkning av lantbrukares inleveranser. En korrekt avräkning enligt gällande villkor och i tid är en hygienfaktor i Lantmännens relation till våra leverantörer som också är våra ägare. Rollen ställer med andra ord höga krav på noggrannhet och precision och förutsätter att man trivs i självgående roll med stort eget ansvar.

Du ingår i ett team om åtta personer. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Chefen för Spannmålsinköp.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:
 • Erfarenhet av en administrativ roll med liknande arbetsuppgifter
 • Kunskap om, eller intresse för, svenskt Lantbruk.
 • Mycket god administrativ förmåga
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Access
 • Goda IT kunskaper, erfarenhet av M3 är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Du är:
 • Noggrann och utför ditt arbete med stor precision
 • Självgående och kan på egen hand driva ditt arbete framåt
 • Affärsmässig och resultatinriktad
 • Lösningsorienterad och prestigelös - du hugger i där det behövs
 • Enkel att samarbeta med och skapar goda relationer
Självklart delar du våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 18/4 - 2021. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per Gerhardsson, Chef Spannmålsinköp, på per.gerhardsson@lantmannen.com. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson, Talent Acquisition Specialist, på johanna.olsson@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.