HR administratör

HR administratör

Till Lantmännen Maskin söker vi dig som trivs i, och har erfarenhet av en administrativ roll och är nyfiken på HR-området. Det här är en supporterande roll och vi behöver dig som är en prestigelös doer. Låter det som något för dig? Vi hoppas det!

Det här kommer du att göra

I rollen som HR administratör kommer du att ha en bred roll där du stöttar vårt HR-team inom flera olika områden. Exempelvis kommer du att stötta kring rekrytering och anställning, där ditt ansvar i första hand handlar om att skriva och lägga ut annonser och förbereda anställningsavtal. Vi har ett stort arbete framför oss att digitalisera vårt personalarkiv och detta kommer att bli ditt ansvar. Vidare kommer vi också att byta People Management Tool och här kommer du att få hjälpa till med att säkerställa att all information från föregående verktyg följer med till det nya.

Du kommer också att arbeta med enklare kollektivavtalsfrågor och vara protokollförare vid möten och förhandlingar.

Du kommer att tillhöra ett HR-team om fyra personer och rapportera till HR-chefen för Lantmännen Maskin. Rollen är placerad på vårt kontor i Malmö. Tjänsten är ett föräldravikariat med start i maj/juni 2021 fram till och med mars 2022. På grund av rådande pandemi kan eventuellt hela, eller delar av, introduktionen ske digitalt.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:
  • En eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet från en administrativ roll
  • Goda kunskaper i Office-paketet och är van vid att arbeta i olika system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Du är:
  • En effektiv administratör som hela tiden letar efter sätt att förenkla och effektivisera dina arbetsuppgifter
  • Pålitlig och van vid att självständigt ta ansvar för att prioritera mellan dina arbetsuppgifter
  • Initiativtagande och ser med egna ögon vad som behöver göras
  • Prestigelös och räds inte att ta dig an nya uppgifter, stora som små
Självklart delar du våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 28/2. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist, Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.