Nu söker vi förstärkning till vår depå i Malmö!

Om rollen

I rollen som maskinreparatör/serviceman hos oss på Lambertsson kommer du främst att arbeta med reparationer och service av våra bygg och anläggningsmaskiner, skriva arbetsorder samt sköta beställningar av reservdelar. Du kommer att ingå i ett arbetslag vilket innebär att man emellanåt får stötta varandra i olika arbetsuppgifter. Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med möjlighet att vara med och utveckla vår depå.

Om dig

Vi söker dig med maskinkunskap och ett tekniskt intresse och som tidigare har erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten, truckkort är meriterande. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Lena Nilsson, Depåchef
Telefon 0725-33 48 06
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.