Medarbetare till serviceavdelningen

Medarbetare till serviceavdelningen

Nu söker vi en ny medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till vår serviceavdelning. Trivs du med ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, så är det kanske dig vi söker!

Om rollen

I den här rollen kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att plocka ihop och lasta de maskiner och material som ska levereras till våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen.

Rollen innebär också att du:
  • Enklare funktionskontroller av återlämnade maskiner och material
  • Tvättar och rengör maskiner och material
  • Arbetar i vårt affärssystem
Du har en viktig roll i verksamheten då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service.

Om dig

Vi tror att trivs i en roll där med varierade arbetsuppgifter och du tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse, truckkort är meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Svensson, Filialchef
Telefon 0733376199
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.