Junior konstruktör/CAD-ritare

Junior konstruktör/CAD-ritare

Vi söker nu en junior konstruktör till våra projekt inom solelanläggningar!

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi. Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll. Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Om rollen
Du kommer att arbeta i våra projekt med konstruktion av solelsanläggningar. Du kommer att ansvara för detaljprojektering , dimensionering och framtagning av CAD-ritningar till våra solcellsanläggningar. Du har ett nära samarbete med projektledaren och det kan även förekomma kontakt med både kunder och leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början av din karriär som konstruktör. Du har goda kunskaper i CAD och har en vilja att utvecklas och att lära dig nya saker. Du är noggrann i ditt arbete, och är en prestigelös, öppen och jordnära person.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mikael Pantzar, Regionchef, 0725-33 41 84,
Mer info
Kontaktperson Mikael Pantzar, Regionchef
Telefon 0725-33 41 84
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (5 dagar kvar)