Installationselektriker

Installationselektriker

Vi förstärker vår organisation i Södra Skåne och söker nu installationselektriker till Glacell i Malmö.

Om rollen
Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.
Arbeten som du kommer utföra är:
  • Ny-/ombyggnation av bostäder och kontor i likväl entreprenader som service
  • Elinstallationer i industri och verkstadslokaler
  • Installation av solelsanläggningar och laddstationer för elfordon
Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utvecklas.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som elektriker med eller tidigare erfarenhet av installationsarbete.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Mikael Pantzar, Entreprenadchef
Telefon 0725-33 41 84
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.