Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Vi på Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på trafiksidan med en vägdriftsarbetare till vår Filial i Malmö.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av trafikmaterial inne på vår filial. Du kommer att träffa våra kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av material till trafikanordningar. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning i Arbete på väg utifrån trafikverkets krav eller har erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med trafikanordningar tidigare? ser vi det som meriterande.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (5 dagar kvar)