Installationselektriker

Installationselektriker

Glacell kommer inom kort bolagiseras som ett dotterbolag till Lambertsson. I samband med det har du möjlighet att bli en del av ett företag som står inför en spännande utvecklingsresa framåt. Är du installationselektriker och är intresserad av smarta installationer som bidrar till energieffektiviseringar? Då är du den vi söker! Glacell kommer framöver att fokusera på ett helhetskoncept som hjälper våra kunder att uppnå en miljösmart och kostnadseffektiv vardag.

Om rollen

Som elektriker hos oss kommer du få en varierande tjänst med allt från entreprenad, service, installation, solelsanläggningar och AC-/DC-laddare till våra kunder. Du kommer ingå i ett team och ha med mycket kundkontakt.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en grundläggande el-utbildning samt minst 2 års erfarenhet inom installationsarbete. Vi ser även gärna att du är flexibel och gillar att ta dig an nya utmaningar. Då vi befinner oss i en expansionsfas är det viktigt att du är driven, ansvarstagande och strävar efter den högsta kvalitén. Att du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi ser vi som en självklarhet. Körkort klass B är ett krav.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2022 (15 dagar kvar)