Teknisk Utesäljare VVS

Teknisk Utesäljare VVS

Kort om tjänsten

LK söker en medarbetare som teknisk utesäljare till LK Systems i Malmö. I rollen bearbetar du kunderna i ditt distrikt genom kundbesök, utbildningar, rådgivning och framför allt genom att bygga upp bra relationer med dina kunder och kontakter. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Sökord: teknik, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare

Om verksamheten

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Läs mer på www.lksystems.se

Mer om tjänsten

I Södra Sverige finns fyra säljare, varav du blir den som sköter distriktet Malmö - Österlen och söderut.

Du arbetar med produkter och system som innefattar golvvärme, markvärme, tappvatten- och avloppssystem. Dina kunder kommer främst att finnas bland VVS-grossister, VVS-konsulter och VS-installatörer. Du underhåller befintliga kunder och bearbetar nya. Relationsbyggande är ett nyckelord i din verksamhet.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
Du arbetar självständigt ute hos kunderna med kundbesök, offerter och uppföljningar.
Kundbesöken hålls både på kontoret och ute hos kund. Du håller också i utbildningar för kunder och hantverkare. Det kan förekomma arbetsrelaterade kundaktiviteter på kvällstid.
En dag i veckan finns du på kontoret för att arbeta med administration, uppdateringar, offerter, kontakt med kollegor och liknande.
Övernattningar förekommer.

Vad erbjuder vi dig?
Ett fritt och självständigt arbete i ett upparbetat distrikt. Du kommer att ingå i ett team med mycket erfarenhet och gott rykte. Du får arbeta med marknadsledande produkter som det är lätt att vara stolt över. För dig som gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt, är detta ett fantastiskt tillfälle!

Din profil

Du är en affärsdriven, noggrann och mycket trevlig person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.
Du känner dig trygg i att hålla presentationer framför en grupp människor och för dig lika säkert på ett bygge som i ett mötesrum.

Att du kommer från VVS-branschen är självklart ett krav, du måste kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar.
Att du har B-körkort är också ett krav, liksom att du talar och skriver svenska. Du kommer att behöva använda engelska då och då.

Ansökan

Låter det intressant? Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag och senast den 23 april.
Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork tfn: 0708 121121, alternativt email: lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)