Uppdragsansvarig arkitekt till LINK arkitektur

Uppdragsansvarig arkitekt till LINK arkitektur

LINK arkitektur befinner sig i en expansiv fas med flera spännande uppdrag varför vi just nu söker efter en uppdragsansvarig arkitekt.

Under de senaste åren har LINK arkitektur vunnit flertalet tävlingar inom bostad- och kontorssektorn vilket har hållit oss sysselsatta. Samtidigt vill vi befästa vår position som ett av de ledande arkitektkontoren inom vård- och utbildningsarkitektur. För att fortsätta utvecklas och bredda vår kunskapsbas och säkerställa att vi ligger i branschens framkant både kunskaps- och idémässigt ser vi nu ett behov av att stärka vårt team.

Rollen

Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig eller delansvarig i små och stora projekt. Du har god förmåga att leda ett kreativt team där flera av våra medarbetare har specialistkompetens inom bland annat dialogprocesser, evidensbaserad design och hållbarhet.

Om dig

Vi tror att du har minst 10 års erfarenhet, gärna inom vårdsektorn eller andra komplexa projekt. Du har dokumenterad gestaltningsförmåga, är strukturerad, är en god kommunikatör och har en god förmåga att leda och utveckla andra.

Om LINK arkitektur

LINK arkitektur är med sina 15 kontor och med över 470 medarbetare, bland de ledande arkitektkontoren i Skandinavien vad gäller omsättning, antal medarbetare och antal årligen genomförda projekt. LINK arkitektur har bred kompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, landskapsarkitektur, urbanism, plan samt industri- och produktdesign. Företaget är organiserat för att gynna samverkan mellan våra kontor. Det innebär att vi alltid har kapacitet att ta oss an både stora och små projekt inom bostäder, kommersiella lokaler, infrastruktur, industri, stadsutveckling, offentliga byggnader, idrottsanläggningar, vård och omsorg samt utbildning och forskning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LINK arkitektur med Roi Rekrytering. Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.” Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med att ansöka.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lukas Drelich genom att maila till lukas.drelich@roirekrytering.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (12 dagar kvar)